Job openings

Take your next career step with our help.

Send open application

Account Manager

Stockholm
Rekrytering

 ACCOUNT MANAGER

Är du en driven säljare som älskar att göra affärer, har ett öppet sinne med förmåga att hitta nya lösningar? Är du en trygg entreprenör som brinner för att skapa ett tydligt mervärde för patienter, kunder och samhället i stort i ett modernt och högkvalitativt diagnostikföretag?

 

 OM UNILABS

Unilabs är ett av Europas största diagnostikföretag och Sveriges enda privata helhetsleverantör av diagnostik. Verksamheterna finns inom radiologi och laboratoriemedicin som är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Unilabs erbjuder högkvalitativt partnerskap till sjukvården och uppdragsgivare är både öppen och slutenvård inom såväl offentlig som privat sektor. Man möter sina patienter och kunder på sjukhus, närakut mottagningar, primärvårdslaboratorier samt egna fristående röntgenenheter och mottagningar. 

På Unilabs kombineras ett stort medicinskt kunnande med mänsklig omtanke. Målet är att skapa ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde genom en effektiv och säker diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot patienter och kunder. Av totalt 14 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1 300 i Sverige. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin.

 

OM ROLLEN

ANSVARSOMRÅDEN

Account Manager rollen på Unilabs innebär en utvecklande och varierande vardag. Du kommer i din roll att få arbeta med vårdcentraler, digitala vårdgivare och andra e-hälsobolag i Stockholm, samt norra delarna av Sverige som satellit. På Unilabs väger personlighet och intresse lika tungt som kompetens och erfarenhet; vi lägger därför stor vikt vid din personliga lämplighet.

ARBETSUPPGIFTER

 

DINA EGENSKAPER


ERFARENHET

 

MERITERANDE


VAD KAN UNILABS ERBJUDA?

Som företag erbjuder Unilabs dig en verksamhet under ständig utveckling där din erfarenhet och förmåga att bidra till en modern, stabil och utvecklande kultur är en styrka. Du är en del av en professionell verksamhet i vårdkedjans fokus som starkt bidrar till alla beslut i vården. Här finns ett gott samarbetsklimat med andra verksamheter och enheter. Du kommer att tillhöra en utvecklingsorienterad koncern där man arbetar med ständiga förbättringar.

 

 

För mer information, kontakta gärna Hanna Rahnasto, Regional Director, at + 46 72 512 81 81, hanna.rahnasto@brice.se or Morgan Eilenberg, Partner, at + 46 73 359 05 50 morgan.eilenberg@brice.se 

 

 


Tillbaka