Lediga jobb

Gör ditt nästa karriärsteg med hjälp av oss.

Spontanansökan

Produktspecialist

Mellansverige
Rekrytering, Medtech

Vi söker en Produktspecialist för den Svenska marknaden till Mediplast - ett Internationellt Medtech bolag.

Mediplast arbetar för att förbättra sjukvården - alltid redo att leverera kunskap och innovativa produkter.

 

OM FÖRETAGET

Mediplast är en svensk leverantör av medicintekniska produkter. Sortiment består av både egna produkter av hög kvalitet, samt utvalda produkter från välkända leverantörer. Hållbarhet är en integrerad och naturlig del på alla nivåer i verksamheten. Mediplast ingår i AddLife-koncernen och delar deras vision om att förbättra människors liv genom att vara en ledande och värdeskapande aktör inom Life Science. Som medlem i denna större Medtech-familj kan Mediplast erbjuda sina kunder ytterligare rådgivning och tjänster samt produktutbildning.


BAKGRUND

Som Produktspecialist kommer du att arbeta i en självständig roll där du ansvarar för en produktportfölj inom medicinsk belysning, med undersöknings- och operationsbelysning. Rollen innebär att planera, genomföra och driva försäljning och marknadsföring i hela Sverige. 

Du utgår från ditt hemmakontor men kommer att vara på resande fot, uppskattningsvis ca 50 – 70 dagar om året för att träffa kunder inom upphandlingsenheter, medicinteknik och slutanvändare och omfattar både nyförsäljning och uppföljning mot befintliga kunder.

På Mediplast är det viktigt att du bidrar till en hälsosam kultur som kännetecknas av ödmjukhet, hjälpsamhet, respekt, stort personligt ansvar och alltid med ett tydligt fokus på patienten och människor som arbetar inom sjukvården.

 

OM ROLLEN

·      Du trivs i säljrollen, att möta kunder på fältet.

·      Dessutom har du också en teknisk och för kunden, vägledande kompetens och kommer även utföra både installationer och serviceuppdrag.

·      Du fokuserar på att skapa och upprätthålla ett starkt nätverk och är drivande i kontakten med befintliga och potentiella kunder.

 

DIN PROFIL

Tidigare erfarenhet som Produktspecialist eller säljande tekniker i branschen.

·      Du är självgående och tar stort ansvar för den egna produktportföljen samt kundrelationerna.

·      Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.

·      Du har ett giltigt B-körkort.

 

Det är meriterande 

·      Med en bakgrund inom teknik och/eller vårdrelaterat yrke.

·      Om du har erfarenhet inom operation eller medicinsk teknik.

 

Personliga egenskaper

·      Du är framåtriktad och resultatfokuserad.

·      Du har förmågan att driva affären framåt.

·      Du har även en social och inkännande förmåga.

·      Du trivs med att arbeta i team, samtidigt som du uppskattar eget ansvar och driver dina projekt självständigt.

 

Vill du arbeta inom ett mycket intressant produktområde med värdeskapande försäljning? Vill du vara del av ett härligt gäng och erfaret team? Välkommen att söka tjänsten som Produktspecialist på Mediplast AB. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

 

MER INFORMATION

Rekryteringsprocessen sker via Brice Group (www.brice.com). All information och ansökningar kommer att hanteras konfidentiellt.

För mer information, kontakta Hanna Rahnasto, Regional Director, + 46 72 512 81 81, hanna.rahnasto@brice.se eller Morgan Eilenberg, Partner, + 46 73 359 05 50 morgan.eilenberg@brice.se 

 

 

Tillbaka