Ledande kompetenspartner inom Life Science

Bakgrund

Vår mission är att med precision och snabbhet, och i nära dialog med våra uppdragsgivare, attrahera och tillsätta rätt medarbetare eller interimskonsult för uppdraget. Vi vill dela med oss av våra erfarenheter, mod och hjärta och därmed bidra till att utveckla kundens organisation till den bästa möjliga.

Vi inriktar oss främst mot organisationer inom Life Science, hälsa och sjukvård samt organisationer som innehar roller inom hållbarhet, miljö och kvalitet.

Vår vision är att vara en ledande partner avseende kompetensförsörjning inom definierade områden och därmed bidra på ett avgörande sätt till friskare människor och en mer hållbar värld.

Vi på Brice Group har lång erfarenhet av att arbeta som seniora chefer och styrelseledamöter i noterade och icke noterade bolag på global, nordisk och nationell nivå, främst inom Life Science och hälsa. Vi har därför god förståelse för den rekryterande chefens perspektiv och kan vara rådgivande och därmed både utmana och stötta genom hela processer. Med lång erfarenhet från branschen både på kund- och konsultsidan följer även ett ovärderligt och omfattande nätverk av kandidater och interimskonsulter.

Våra kunders profiler sträcker sig från mindre entreprenörsdrivna organisationer till stora globala företag.

Låter det intressant? Kontakta gärna oss via formuläret nedan eller slå oss en signal.