Ledande inom Life Science och hållbarhet

Ledande inom Life Science och hållbarhet

Om oss

En avgörande faktor för framgångsrika företag är att attrahera rätt personer. Detta är särskilt viktigt när det gäller tillsättningar till ledande befattningar. Vi på Brice Group är ett av nordens ledande företag på just detta inom Life Science, hälsa och sjukvård. Att se till att du får in rätt person på varje position.

Våra konsulter har gjort hundratals kvalificerade topprekryteringar och interimstillsättningar till VD-befattningar, mellanchefsroller och specialistroller. Det är detta vi brinner för och som vi kan allra bäst.

Genom kontakter som vi byggt upp genom åren, tillsammans med gedigna branschkunskaper hjälper vi våra uppdragsgivare att med precision och snabbhet samt  i nära dialog tillsätta rätt medarbetare eller konsult. Många av våra kunder har vi samarbetat med länge. Vi har sett dem växa genom vårt arbete där varje lyckad tillsättning har blivit en pusselbit i deras framgång. Vi vet vad som krävs när det gäller träffsäkerhet, matchning och ett professionellt bemötande för att både kunden och kandidaten ska var nöjda.

Vi har ett långsiktigt perspektiv. Nöjda kunder och kandidater väljer därför att återkomma för nya samarbeten.

Låter det intressant? Kontakta gärna oss via formuläret nedan eller slå oss en signal.