Lediga jobb

Gör ditt nästa karriärsteg med hjälp av oss.

Rekryteringskonsult

Stockholm
Rekrytering

Vill du arbeta som Rekryteringskonsult inom Life Science?

Vi på Brice Group delar med oss av våra erfarenheter, mod och hjärta och bidrar därmed till att utveckla kundens organisation till den bästa möjliga.  

Vi söker ytterligare en Rekryteringskonsult som precis som vi älskar att, med precision och snabbhet och i nära dialog med uppdragsgivare, attrahera och rekrytera medarbetare till kunder.

Brice Group arbetar med Executive Search, Interim Management och Organisationsutveckling. De branscher vi inriktar oss mot är Life Science, Hälsa och Hållbarhet. Här är vi bland de ledande i Norden.


Vem söker vi?

Du har tidigare erfarenhet från Rekryterings- och/eller Life Sciencebranschen. Erfarenhet är underordnad din inställning till arbetet. Kanske är du idag en senior researcher som vill ta ditt nästa steg, eller en senior rekryterare? Det viktiga är att du känner dig bekväm med och är nyfiken på alla – från tung VD till superspecialisten. 

Hos oss äger du hela processen, från kartläggning, annonsskrivande till intervju och kandidatpresentationer.

Då våra kunder söker kandidater med akademisk bakgrund tror vi att även du har en examen från ett universitet eller motsvarande. Många av våra kunder pratar engelska, vilket medför att vi på Brice Group måste känna oss språkligt bekväma i dessa kunddialoger. 


Vad får du hos oss?

Vi har riktigt bra med uppdrag, oftast rekryteringar och interimsuppdrag till seniora chefspositioner. Vi som jobbar tillsammans har nära till skratt och bryr oss om varandra. Vi älskar olika - det bidrar till nya idéer och därmed högre lönsamhet! Vi är ambitiösa, snabba och vill hela tiden framåt!

Vi välkomnar folk som utmanar konventioner, tänker nytt har initiativförmåga och bidrar med sådant som vi inte kan. Kommer du med nya idéer som digitaliserar, effektiviserar, skapar awareness, så är det bara vi tillsammans som sätter gränser. 

Hos oss äger du hela processen, från kartläggning av konsulter, annonsskrivande till intervju, kandidatpresentationer och konsultcoaching.

Vi vill tillsammans med dig forma rollen så att du kommer till din rätt och får utvecklas.


Låter det som att vi kan erbjuda det du söker? Slå en signal så bjuder vi på fika.

Vi sitter på Vasagatan 7 i centrala Stockholm och vid Slagthuset i Malmö. 


Anders Larsson, Partner, +46 73 203 46 91 eller anders.larsson@brice.se

Morgan Eilenberg, Partner, +46 73 359 05 50 eller morgan.eilenberg@brice.se

Adina Lekberg Salamon, Senior Researcher, +46 73 974 43 34 eller adina.lekbergsalamon@brice.se

www.brice.se 

Tillbaka