Brice Group har utökat med senior Rekryterings- och interimskonsult

Brice Group har utökat med senior Rekryterings- och interimskonsult

Brice Group har utökat med senior Rekryterings- och interimskonsult

Nina Fredriksson, Senior Recruitment & Interim Manager har rekryterats till Brice Group. Hon inledde sin karriär inom läkemedelsindustrin, och under sina 19 år i industrin har hon haft flertalet chefs- och specialistpositioner. Sedan 2015 har Nina varit verksam som rekryterare och Interimschef inom Life Science på bolagen H&P Search & Interim och PharmaRelations.

Rekryterare inom Life Science
”Jag är så glad att vara en del av Brice Group. Bolaget är mycket professionellt och har nått stora framgångar genom sin förmåga att med precision, snabbhet, och nära dialog med uppdragsgivarna attrahera rätt kandidater. Sättet att arbeta, med tydliga värderingar hur man driver affärer, stämmer helt överens med min övertygelse hur man når resultat. Min passion är att jobba med människor. Jag brinner för att hitta den rätta matchningen mellan individer och företag, oavsett om du är kund, kandidat eller konsult. Mitt fokus blir att bidra till fortsatt expansion, på ett företag som redan befinner sig i frontlinjen."

/Nina Fredriksson


Kommentar från Brice Group

”Vi är både glada och stolta att Nina är en del av Brice Group. Nina blir med sin stora erfarenhet och sitt extensiva nätverk ett viktigt tillskott i vår verksamhet. Vi har under åren följt hennes resa inom vår bransch där hon har varit mycket framgångsrik, både som rekryterare och konsultchef samt uppskattad av såväl kunder som kandidater”, säger grundarna och ägarna Morgan Eilenberg och Anders Larsson. Varmt välkommen till Brice Group!”